Jouw winkelmand

* Als je bestelling niet klopt, kun je producten verwijderen door op het kruisje te klikken. 

Reviews

“Nada deelt kennis van onschatbare waarde. Middels meditatie, visualisatie, ademwerk en tal van andere practices begeleidde ze mij naar meer acceptatie en zachtheid. Het lukt me steeds meer vanuit liefde te kijken naar mezelf, naar mijn lijf, mijn emoties. Mezelf aan te raken met liefde, voor mezelf klaar te staan. Ik ervaar meer en meer dat ik het waard ben. Nada, je begeleiding is transformerend, zacht en liefdevol. Goddelijk! Dank, dank, dank prachtvrouw!"

Sanne-Marieke Tinneveld (33)

"Nada is een oude ziel, die een innerlijke vrouwenwijsheid heeft en dat ook zo prachtig liefdevol weet over te brengen op de tribe."

Margot Verhagen (53)

"Dankzij Nada heb ik meer verbinding gevonden met mijn lijf en seksuele energie. Ik heb mezelf leren aanraken en aandacht gegund zoals ik nooit eerder deed. Ik heb verdieping gevonden in de intimiteit met mezelf. Ik heb ook van Nada geleerd dat dit op de eerste plaats komt! Ook de intimiteit met mijn partner is enorm gegroeid en dat was mijn grote verlangen. Over het algemeen heb ik meer zelfliefde ontwikkeld en allerlei prachtige tools in mijn dagelijkse leven kunnen integreren."

Nienke Eijkens (26)