logo02
Did you know sister? Together we can

Rise

lieve vrouw, eens in de zoveel tijd komen we samen in de tijd. om onze krachten te bundelen, te dansen en te zingen. om te vieren dat we vrouw zijn.

Down to Earth Women's Vrouwencirkel ~ dagretreat

Mijn voorlopig laatste live retreats in Nederland zijn uitverkocht! In maart 2023 ben ik terug en komen er weer nieuwe edities aan. Laat je gegevens achter als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden!

Een heerlijke dag om samen te komen met gelijkgestemden vrouwen. Om gezien en gehoord te worden. We drinken cacao als medicijn, verbinden met ons lijf, delen onze verhalen en groeien als de zielen die we zijn.

Als je een ticket hebt aangeschaft krijg je twee weken voor het retreat een uitgebreide mail met alles dat je moet weten voor deze magische dag.

Potluck diner: Na afloop van het programma rond 18.00 uur eten we met elkaar op locatie. Bij lekker weer in het Vroesenpark. Dit is niet verplicht, maar wel heel erg aan te raden. De perfecte manier om een dag zoals deze aardend en in verbinding met elkaar af te sluiten. Als je dus mee wilt eten, neem je iets lekkers mee om te delen. Meer info hierover in de mail die volgt.

zie deze dag als een waardevol cadeau dat je geeft... aan jezelf.

Zaterdag 20 augustus

€89,-

Zondag 25 september

€89,-

Deze winter ben ik niet in nederland, maar verwacht vanaf maart 2023 weer nieuwe edities aan te bieden in rotterdam.