logo02
Did you know sister? Together we can

Rise

Lieve vrouw, eens in de zoveel tijd komen we samen in de tijd. Om onze krachten te bundelen, te dansen en te zingen. Om te vieren dat we vrouw zijn.

Praktische informatie

(Tijden kunnen nog iets wijzigen)

Ticketgeld is inclusief: Ademwerk, sisterhood, liefdevolle en professionele begeleiding, leerzame en waardevolle beoefening, plantmedicijn ceremonies (cacao en/of paddestoel), water, thee, gezonde tussendoortjes en maaltijden. In de komende weken deel ik steeds meer inhoudelijke details over het retreat.

Do you trust me this is going to be magical? 🙂

Ticketgeld voor een weekend is ook inclusief overnachting, maar dit is optioneel. De locatie biedt géén officiele slaapkamers of een douche. Wel zijn er matrasjes en kun je je eigen slaapspullen meenemen. Deze optie is aan te raden voor vrouwen die niet in Rotterdam wonen, anders lekker thuis slapen.

Als je een ticket hebt aangeschaft krijg je twee weken voor het retreat een uitgebreide mail met meer informatie + alles dat je moet weten ter voorbereiding.

Down to Earth Women's Retreat

25 & 26 maart 2023 in Rotterdam.

Je kunt kiezen voor één dag of een heel weekend. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Een weekend om samen te komen met gelijkgestemden vrouwen. Om gezien en gehoord te worden. We werken samen met planten als medicijn, verbinden met ons lijf, delen onze verhalen en groeien als de zielen die we zijn.

Dag 1 ~ SWEET WOMANHOOD

Zaterdag 25 maart | 12.00 - 20.00 uur

Op deze dag komen we samen om onszelf én elkaar ten diepste te ontmoeten. We verwelkomen alle lagen van ons VROUW-ZIJN. We werken samen met cacao, houden elkaar liefdevolle spiegels voor en gebruiken ons lijf om volledig te openen.

Dag 2 ~ MADRE MUSHROOM

Zondag 26 maart | 10.00 - 20.00 uur

Op de tweede dag blijven we over met een kleinere groep vrouwen. Voor vrouwen die ready zijn voor een échte deep dive. In ceremonie reizen we naar binnen, in samenwerking met de paddestoel als heilig medicijn.

Voorzorg

Belangrijk voor de ceremonies is dat er geen sprake is van een diagnose van (zware) epilepsie en/of ptss, je last hebt van een hoge bloeddruk en/of hartkwalen en/of dat je anti-depressiva slikt. Ook ga ik er vanuit dat je ten minste één week voor aanvang geen alcohol en drugs kunt nuttigen. Plantmedicijn kan enorm bijdragen aan verslavingsproblematiek. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact met mij op.

Na aanschaf van een weekendticket neem ik contact met je op, komt er meer uitleg over de paddestoelen ceremonie en alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding + is het van belang dat je nog wat gezondheidsvragen beantwoordt. We besluiten samen of je de ceremonie kunt ondergaan. Zo niet: krijg je het ticketgeld terug gestort.

zie dit retreat als een waardevol cadeau dat je geeft... aan jezelf.

Zaterdag 25 maart 2023

nog 3 dagtickets beschikbaar!

€125,-

Betaal in 2 termijnen

€65,-

Zaterdag 25 & Zondag 26 maart 2023

nog 3 weekendtickets beschikbaar!

€295,-

Betaal in 3 termijnen

€99,-

Annuleren & Disclaimer

Als je een ticket hebt gekocht reken ik op je deelname. Als je verhinderd bent, probeer dan zelf je ticket door te verkopen of laat het me weten, dan kan ik je hierbij helpen. Ik kan het ticketgeld bij annulering na aankoop helaas niet terugvorderen. Mocht ik het retreat om wat voor reden dan ook moeten annuleren, krijg je natuurlijk wel het ticketgeld terug.

Deelname aan dit retreat is volledig op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor letsel of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van dit retreat, noch verlies of beschadigingen van eigendom. Ik hoop op je begrip.