logo02
Did you know sister? Together we can

Rise

Lieve vrouw, eens in de zoveel tijd komen we samen in de tijd. Om onze krachten te bundelen, te dansen en te zingen. Om te vieren dat we vrouw zijn.

Praktische informatie

Locatie: Blije Boeddha Yogastudio in Blijdorp, Rotterdam

Ticketgeld is inclusief: Ademwerk, sisterhood, liefdevolle en professionele begeleiding, waardevolle beoefening, cacao ceremonie, water, thee en gezonde snacks. Na afloop is het fijn om met elkaar af te sluiten en te eten. Wil je hier bij zijn? Neem dan wat lekkers mee!

Do you trust me this is going to be magical? 🙂

Een cirkel om aan elkaar te geven en te mogen ontvangen. Verbinden met elkaar, met je lijf, met je hele zijn. Een cadeautje voor je ziel.

Down to Earth Women's Retreat

Zondag 25 juni 2023 in Rotterdam.

dagretreat | zelfliefde | heling | heilig lijf | ademwerk | cacao ceremonie | inner godin

Dit retreat is uitverkocht!

Zondag 25 juni | 12.00 - 18.00 uur + Podluck diner

Elke keer is anders, als in: we vullen deze dag samen in met onze unieke energie. Samenkomen op deze manier is altijd leerzaam, helend en verbindend. Mijn vrouwencirkels worden over het algemeen ervaren als toegankelijk, bijzonder en down to earth.

Als je een ticket hebt aangeschaft krijg je één week voor het retreat een uitgebreide mail met meer informatie + alles dat je moet weten ter voorbereiding.

zie dit retreat als een waardevol cadeau dat je geeft... aan jezelf.

Zondag 25 juni 2023

€95,-

》Betaal in twee termijnen

€49,-

Annuleren & Disclaimer

Als je een ticket hebt gekocht reken ik op je deelname. Als je verhinderd bent, probeer dan zelf je ticket door te verkopen of laat het me weten, dan kan ik je hierbij helpen. Ik kan het ticketgeld bij annulering na aankoop helaas niet terugvorderen. Mocht ik het retreat om wat voor reden dan ook moeten annuleren, krijg je natuurlijk wel het ticketgeld terug.

Deelname aan dit retreat is volledig op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor letsel of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van dit retreat, noch verlies of beschadigingen van eigendom. Ik hoop op je begrip.