Jouw winkelmand

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Remember jaartraining  × 1  880.00
Remember per kwartaal  × 1  225.00
Subtotaal  1, 105.00
Verzending
Totaal  1, 105.00
  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* Als je bestelling niet klopt, kun je producten verwijderen door op het kruisje te klikken. 

Reviews

“Nada deelt kennis van onschatbare waarde. Middels meditatie, visualisatie, ademwerk en tal van andere practices begeleidde ze mij naar meer acceptatie en zachtheid. Het lukt me steeds meer vanuit liefde te kijken naar mezelf, naar mijn lijf, mijn emoties. Mezelf aan te raken met liefde, voor mezelf klaar te staan. Ik ervaar meer en meer dat ik het waard ben. Nada, je begeleiding is transformerend, zacht en liefdevol. Goddelijk! Dank, dank, dank prachtvrouw!"

Sanne-Marieke Tinneveld (33)

"Nada is een oude ziel, die een innerlijke vrouwenwijsheid heeft en dat ook zo prachtig liefdevol weet over te brengen op de tribe."

Margot Verhagen (53)

"Dankzij Nada heb ik meer verbinding gevonden met mijn lijf en seksuele energie. Ik heb mezelf leren aanraken en aandacht gegund zoals ik nooit eerder deed. Ik heb verdieping gevonden in de intimiteit met mezelf. Ik heb ook van Nada geleerd dat dit op de eerste plaats komt! Ook de intimiteit met mijn partner is enorm gegroeid en dat was mijn grote verlangen. Over het algemeen heb ik meer zelfliefde ontwikkeld en allerlei prachtige tools in mijn dagelijkse leven kunnen integreren."

Nienke Eijkens (26)

Veelgestelde vragen Remember

Nee, je krijgt per maand toegang tot een nieuwe module + huiswerk en advies per week. Daarnaast heb je in het jaar vier integratiemaanden voor… integratie en herhaling. Ik geloof erin dat deze manier je gaat helpen om een jaar lang committed te zijn + daadwerkelijke veranderingen in je leven te integreren. 

Wil je dit programma erg graag aanschaffen, maar wel graag toegang krijgen tot het hele programma in één keer, zodat je alles op je eigen tempo en op je eigen manier kunt doen…? Stuur mij dan een berichtje. Deze optie komt er in de loop van volgend jaar aan, dus dan houd ik je daarvan op de hoogte.

We komen 8 keer in het jaar samen tijdens de Module maanden. Dit zijn onze Sister Tribe Meetings en hier is ruimte voor: sisterhood, verbinding, reflectie, het delen van onze ervaringen, stellen van vragen, samen bespreken of beoefenen van practices, samen zingen of dansen, jullie persoonlijke stukken en emoties + directe coaching van mij. Dit is onze space en deze vullen we met elkaar in. 

De 4 online vrouwencirkels zijn cirkels waar we samenkomen met Sisters uit de Tribe + andere sisters die los van het programma deelnemen. Deze cirkels hebben allemaal een specifiek thema welke aansluiten op Remember. Lees hier meer over mijn online vrouwencirkels. 

Zowel de live calls als de online vrouwencirkels vinden op doordeweekse avonden plaats van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur.

Elke module bestaat uit:

☽ 2 lectures vol waardevolle kennis;
☽ 3 tot 5 korte en lange practices (audio, video’s, documenten);
☽ 1 challenge van de maand;
☽ consciousness Playbook (journal vragen)
☽ bijlagen… (extra documenten, boekentips, spotify lijsten, etc.)
☽ 1 Sister Tribe Meeting (live call +/- 2 uur)

De modules zijn opgedeeld in vier weken zodat je elke week precies weet wat je kunt doen (voor de beste integratie). Dit houdt bijvoorbeeld in dat je één meditatie misschien vier weken lang elke week doet. Als je je aan mijn schema’s houdt besteed je ongeveer 2 à 3 uur per week aan Remember. Uiteraard kun je dit ook helemaal op je eigen manier invullen. 

De live calls (Sister Tribe Meetings) staan dit jaar gepland op:
⚘ Woensdag 20 juli
⚘ Donderdag 18 augustus
⚘ Dinsdag 20 september
⚘ Donderdag 17 november
⚘ Woensdag 21 december

Het is natuurlijk super als je hier bij bent, maar niks is verplicht en je kunt de calls achteraf terugkijken. Data voor 2023 krijgen jullie op tijd door.

De online vrouwencirkels worden het hele jaar door elke twee weken gegeven. Het is natuurlijk fijn als je elk thema (4) bijwoont binnen het jaar, maar je mag ook vaker aanhaken en niks is verplicht.  

De eerstvolgende data vanaf juli staan gepland op:
☽ Our Energy Body: Donderdag 14 juli
☽ Our Sacred Cycle: Dinsdag 26 juli
☽ Sensual Womb: Donderdag 11 augustus
☽ Radical Self Love: Dinsdag 23 augustus 

Begrijpelijk! Een jaar is ook lang. De reden dat ik heb gekozen om Remember als jaarprogramma aan te bieden is omdat ik geloof dat we juist HERHALING & PAUZES nodig hebben voor de échte integratie. 

Het programma bestaat uit 8 modules die ik verspreid over één jaar aanbied… zodat er juist:
⚘ ruimte ontstaat om je af en toe terug te trekken of het even niet te voelen (want: life)
⚘ ruimte is om het ook weer op te pakken (want: commitment)

Het jaar kent vier integratiemaanden waarin er geen nieuwe input is, maar waarin je kunt reflecteren, practices kunt herhalen, inhalen of gewoon kunt integreren. De 2 à 3 uur die je per week besteed aan Remember (zie vorige vraag) kun je dus ook verspreiden door de maanden heen (i.v.m. de integratiemaanden).

Dat mag en lijkt me meer dan normaal! Als we willen groeien als mens gaat dat niet zonder horten of stoten. We mogen het eng en spannend vinden en het mag voelen alsof je totally uit je comfort zone stapt. Maar daar waar het eng aanvoelt, daar waar het stroef verloopt, is ruimte voor heling en voor groei. Zonder wrijving, geen glans. 

Daarnaast… breng ik deze thema’s op een toegankelijke en Down to Earth manier. Met humor, zelfspot, geduld en heel veel liefde. We creëren samen een community waar ruimte is voor alles dat we voelen en ervaren. Een Sister Tribe waarin we elkaar supporten, zien en horen. Sisterhood is zo’n krachtige force en we zijn er voor elkaar in al onze processen. 

JIJ bent degene die jouw pad bewandelt, jij bent degene die het werk moet doen, die mag strijden, mag vallen en weer opstaan. Jij bent degene die opdaagt voor JOU… dat is JOUW verantwoordelijkheid. MAAR door samen te komen kunnen we elkaar wel opvangen, inspireren, motiveren en supporten als dat nodig is. Dit kan zo ontzettend krachtig zijn. We’ve got you sister! 

Er komen vier instroommomenten per jaar. Je kunt in juli, oktober, januari en april instromen dus genoeg momenten waarop je nog kunt aanhaken.  

Dat kan en dat mag! Het moge duidelijk zijn dat ik enorm geloof in de kracht van sisterhood, maar je kunt het hele programma doen – en daar super veel waarde uit halen – zonder de calls of vrouwencirkels live bij te wonen. Je kunt het hele programma zelfs in één keer kopen en het helemaal op je eigen manier doen. Bij de betaalpagina zijn al deze opties beschikbaar. 

Dat is zeker mogelijk. Naast het programma bied ik 1 op 1 (online) coaching waar we samen jouw persoonlijke stukken induiken. Normaal geef ik alleen trajecten vanaf minimaal 8 sessies, maar omdat Remember al zo ontzettend veel biedt kun je ernaast 3 of 5 sessies bijboeken. Je kunt dit uiteraard ook altijd aanvullen, mocht je dit willen. Bij de betaalpagina zijn al deze opties beschikbaar. 

Dit is de eerste keer dat ik een online programma aanbied op deze schaal. Vanaf het begin voelde ik €550 en dat blijft zich herhalen, dus daar luister ik graag naar. Het programma is veel groter en waardevoller geworden dan ik ooit had durven dromen, maar het voelt alsnog goed om deze eerste ronde aan te bieden voor €550. Ik verspreid deze thema’s het liefst aan zoveel mogelijk vrouwen en daar gaan we nu mee van start! 

Daarnaast kunnen jullie me natuurlijk enorm helpen met het geven van feedback, het schrijven van reviews + spreading the word! 

Hoe verder in het jaar, hoe meer de inhoud en de kwaliteit van het programma zullen stijgen. Vanaf augustus bied ik het programma aan voor €880,-.

Eén heel jaar ben jij onderdeel van deze groeiende Sister Tribe en heb je toegang tot alle content van Remember.

Wil je na één jaar verbonden blijven, graag toegang behouden tot alle practices + aan de live calls blijven deelnemen? Er komt een Remember membership waarmee dit mogelijk is. 

Dit programma is bedoeld voor elke vrouw. Van elke leeftijd, van elke kleur en van elke achtergrond en ook voor iedereen die zich identificeert als vrouw. Het enige dat ik van jou vraag is of je oprecht, toegewijd en eerlijk wilt zijn. Of je je kwetsbaar wilt opstellen en vanuit je hart kiest voor dit programma. Om te werken aan jezelf uit liefde voor jezelf en uit liefde voor jouw proces.